Retourneren en Ruilen

We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie op alle bestellingen (vanaf de verzenddatum die staat vermeld op de ontvangen factuur). Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, kunt u de producten naar ons retourneren voor een volledige terugbetaling van de aankoopprijs (minus de oorspronkelijke verzend- en administratiekosten). Verzendkosten voor retourzendingen worden niet vergoed door FirstDate, tenzij er sprake was van een verzendfout of productschade. Neem altijd contact op met onze klantenservice via info@daffee.nl voordat u een product naar ons terugstuurt. Zij zullen u aanvullende informatie verstrekken, waaronder de retourlocatie in uw land, die nodig is om de bestelling te retourneren en om krediet te verwerken. Wij kunnen alleen retouren accepteren nadat u een definitief antwoord heeft ontvangen van onze Klantenservice.

 

Controleer deze eenvoudige richtlijnen voordat u contact opneemt met onze klantenservice voor een terugbetaling:
- Producten moeten rechtstreeks bij daffee.nl of daffee.eu zijn gekocht
We kunnen geen retourzendingen accepteren van producten die zijn gekocht bij andere verkooppunten. Breng deze terug naar de winkel waar u ze heeft gekocht.
- We kunnen geen retourzendingen accepteren voor overmatig gebruikte producten. 20% is een richtlijn voor normaal gebruik.

 

We zullen ons best doen om u zo snel mogelijk terug te betalen.
Geef ons 14 werkdagen de tijd om uw retourzending te verwerken en uw creditcard / Paypal-account / Ideal te restitueren.

Opmerking : helaas worden verzendkosten niet terugbetaald en bent u verantwoordelijk voor alle kosten die worden gemaakt om uw bestelling te verzekeren en naar ons terug te sturen, tenzij er een verzendfout of productschade is opgetreden, dus plaats uw bestellingen zorgvuldig.

 

Beschadigde producten of bestelfouten
In het geval dat uw product beschadigd aankomt of als we een fout hebben gemaakt bij het uitvoeren van uw bestelling, zullen we de beschadigde producten graag vervangen of u de juiste producten terugsturen. Neem dan direct contact met ons op via info@daffee.nl. Meldt u schade of lekkage, stuur dan een foto van het beschadigde product en de verpakking.

Laatste update 21.06.2020