About Daffee, its mission, vision, and values.

Over Daffee

We hebben Daffee ontwikkeld omdat we allebei gek zijn op de smaak en het ritueel achter koffie maar we het niet kunnen drinken vanwege de cafeïne en onze diëten.

Daarom hebben we Daffee gecreëerd, als een alternatief op koffie zodat iedereen alsnog met een unieke, gezonde spin hun dagelijks ritueel en blijdschap kan hebben.

Fact

Date seeds are normally a residual product, we upcycle these seeds and give them a beautiful end. We collect the date seeds from organic date farms. This also makes Daffee a sustainable, circular product.

  • Facebook
  • Twitter
How Daffee was developed.
Fact
Dadelzaad wordt normaal gesproken gezien als afvalproduct. Wij upcyclen deze zaden en geven ze een waardig doel. Daarbovenop verzamelen wij alleen dadelzaden van biologisch dadelboerderijen, wat Daffee dus een duurzaam en circulair product maakt.

Idea of Daffee 

Rahaf onderging in 2013 een operatie voor een maagprobleem, en vanwege de dieetrestricties na de procedure kreeg ze niet genoeg voedingsstoffen binnen. Een aantal specialisten raadden haar aan om dadels te eten vanwege hun enorme voedingswaarde. 

Normaal gesproken worden de zaadjes van de dadel weggegooid en dus verspild, zowel door individuele consumenten als in productieprocessen. Maar omdat Rahaf een afkeer voor verspilling heeft, bewaarde ze de zaden en kwam er snel achter dat ze erg veel voordelen hebben. Ze besloot toen om er een drank van te maken maar vanwege de oorlog en vele conflicten in haar Syrische thuisland, leek het onmogelijk dat ooit te doen. Nu, jaren later, heeft ze haar dromen tot werkelijkheid weten te maken en heeft ze Daffee samen met Tamim gelanceerd in Nederland.

 

LOGOS FIRST DATE EDITABLE V2 -08.png
LOGOS FIRST DATE EDITABLE V2 -08.png
curved lines.png

Onze Missie

Wij richten ons erop om al onze klanten een innovatieve, smaakrijke, cafeïnevrije drank te bieden, waarmee we een gezonde lifestyle promoten. We bieden daarin een prijs die zowel eerlijk is voor onze leveranciers en onze klanten.

De kern van onze toewijding ligt in goede klantenservice, het welzijn van het milieu, bedrijfsverantwoordelijkheid, en de gemeenschap die Daffee definieert. 

Onze Visie

Wij aspireren om de de marktleider van de hoogste kwaliteit en meest duurzame koffie-alternatieven en dadelproducten te zijn.

Onze Waarden

Hoge Kwaliteit en Uitstekende Service 
Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid
Eerlijke Handelen met Iedereen
Integriteit en Loyaliteit
Innovatie en Creativiteit

curved lines.png

Waarom Daffee?

Health benefits of Daffee.
Untitled design (15).png

Gezondheidsvoordelen

Daffee is een natuurlijke energie booster, 100% vrij van cafeïne, lood, gluten, kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen.
Klik hier voor meer wetenschappelijk bewijs hiervoor
wetenschappelijk onderzoek
Daffee is free from caffeine, lead flavorings, dyes, gluten, and preservatives.
Untitled design (16).png

Cafeïne vrij

Vrij van cafeïne, lood, smaak- en kleurstoffen, gluten en conserveermiddelen.
A natural energy booster, full of ions and antioxidants, which boasts more than 15 types of protein.
Untitled design (17).png

Proteïne

Een natuurlijke energiebooster, boordevol ionen en antioxidanten, met meer dan 15 soorten proteïne
Klik hier voor meer wetenschappelijk bewijs hiervoor
wetenschappelijk onderzoek

But wait…  there’s more!

Daffee is een voedzame, niet-zure, glutenvrije energiebooster die geen cafeïne bevat!

het bevat hesperidine, dat gunstige effecten heeft tegen kanker, atherosclerose en botverlies.

Het is rijk aan mineralen, ionen, vitamine A, B en C, fenolen en antioxidanten. Naast de voedingswaarde helpt Daffee bij de spijsvertering bij het genezen van maagzuur en het verbeteren van de immuniteit tegen aanvallen van vrije radicalen.

Daffee heeft ook rijke bronnen van antioxidanten die fenolische radicalen wegvangen, die de oxidatie van LDL (het zogenaamde "slechte cholesterol") remmen en de verwijdering van cholesterol uit met lipiden beladen arteriële cellen stimuleren.

Daffee is een algemeen tonicum voor het lichaam en een bron voor mensen die lijden aan een gebrek aan metalen, waaronder ijzer, Ca, Mg, K, P en Na.